• Vår service till dig
   Privatpersoner
  • Vår service till dig
   Privatpersoner

  Vi på Mora Byggservice vill vara en trygg partner genom hela planeringsprocessen, från de första trevande skisserna, via bygglovsansökan och till färdig byggplanering.

  Ett extra sovrum, ett större kök eller en renovering av badrummet? Oavsett vilket är en god planering viktig, där projektet gås igenom steg för steg för att slippa oförutsedda utgifter. Kanske behöver du också bygglov för din åtgärd, till exempel för att uppföra nya byggnader eller göra större utvändiga ingrepp i befintlig byggnad.

  Låter det krångligt? Du kan vara lugn, vi på Mora Byggservice har mer än 40 års branscherfarenhet. Vi lotsar dig genom hela planeringsstadiet och ser till att allt flyter på som det ska. Vi hjälper gärna till med din bygglovsansökan.

  Utbyggnader

  Idag finns det många bra möjligheter att bygga ut sitt hus, så att fastigheten ser enhetlig, oavsett konstruktion. Vi hjälper dig gärna med förslag och kreativa lösningar.

  Tak

  Ett nytt tak gör väldigt stor skillnad på huset som helhet, men framför allt när det gäller husets välmående och hållbarhet. Det finns olika takbeklädnader som lertegel, betongtegel, plåttak, shingel m.m. Beroende på konstruktion, tycke och smak kan man välja vilken beklädnad som passar sig bäst

  Badrum

  Idag spenderar vi mycket tid i våra badrum och många väljer att investera i badrummet design och funktioner precis som i andra delar av huset. Vi tar hand om hela våtrumsprojektet med el, vatten/avlopp, målning och snickeri. Vi har stor erfarenhet av badrum och många duktiga samarbetspartners.

  Kök

  Köket kan även kallas husets hjärta, här lagar vi våra måltider och umgås. Funktion, utrymme och design är därför av stor vikt. Oavsett om du väljer du ett standardkök från en större tillverkare eller ett unikt kök från en möbelsnickare, så hjälper vi dig gärna med monteringen.

  Finsnickeri

  Vi utför det mesta som har med snickeri att göra och samarbetar med bla Hålls snickeri på Sollerön, som är känt för sin tillverkning av kyrkbåtar och makalöst fina möbler. Unika och exklusiva produktioner, som verkligen höjer den exklusiva känslan i ditt hem.

  Anpassningar

  Vi gör även olika trapplösningar, samt ritar och bygger handikappanpassningar. Självklart kan vi också hjälpa till med reparationer och underhåll av befintliga lösningar.

  Kontakta mig med din förfrågan.

  Olle Larsson

  Kalkyl/Arbetsledare

  Mobil: 073-63 341 51Direkt: 0250-147 35

  Lägg till kontakt i adressboken

  Kontakta mig med din förfrågan.

  Thomas Pålsson

  Kalkyl/Arbetsledare

  Mobil: 070-37 147 35Direkt: 0250-147 35

  Lägg till kontakt i adressboken